Om oss

Malin

Med mitt liv som erfarenhet och en mycket spännande resa de senaste åren med egen terapi och ett djupgående självarbete i mitt innersta så innebar det att jag gjorde stora förändringar. Jag blev dirigenten i mitt egna liv. Jag sa upp mig från mitt trygga och fasta jobb på en bank efter 16 år, där jag hade jobbat som personlig rådgivare, jobbat med ledarskap och senast som placeringsspecialist. Jag hade längtan efter en frihet och en vilja att uppleva mer av livet. Jag är hela tiden öppen för nya vägar och ny kunskap för att följa mitt hjärta, och det  som ger mig genuin inre harmoni och samspel i alla delar av mig. Jag vill upptäcka mer av mig själv och utav de förmågor jag har och som jag ännu inte fått syn på hos mig själv

Jag kan med min genuina empati, medvetenhet, närvaro, intuition och min kunskap tillsammans med dig skapa utrymmet och rummet för dig där allt som är DU får finnas. Tillsammans hjälps vi åt att "släppa taget" om det som är " kärnan" där du befinner dig just nu, för att hitta nya vägar som ger dig mer harmoni i livet och nya upptäckter om dig själv. Jag är diplomerad samtalscoach i psykosyntes. Jag har teori, praktik och omfattande egen upplevelsebaserad inre utveckling med flera års egen terapi. Har gått utbildning inom shamansk healing och flertalet workshops i att leva i livets flöde med ökad medvetenhet och närvaro. Just nu går jag en utbildning som terapeutiskt yogalärare för högkänsliga.

Varmt Välkommen till mig!

Malin Laine, 070-828 73 73 
info@malinochpeter.se

 Kontakta mig här

Peter

Jag har ett brinnande intresse för alternativa och manuella behandlingsmetoder och stark tilltro att de kan hjälpa människor mot smärtproblem där traditionell sjukvård inte når hela vägen fram.
Jag har en helhetssyn som innebär att allt hänger ihop sinne, kropp och själ och jag tar hänsyn till detta när jag behandlar.
Jag erbjuder allt från klassisk massage till idrottsskadediagnostik och avancerad behandling. Jag har en stor mängd verktyg i min "verktygslåda" som
Klassisk massage, Idrottsmassage, Bindvävsmassage, Manipulation och mobilisering, Laserbehandling, Kinesisk/rehab-tejpning, Kinesiologisk muskeltestning, Öronakupunktur mm.


Peter Höglund, 070-2972808,
info@malinochpeter.se

Boka här