Vara medveten

12.08.2018

Att vara medveten om något, eller i stort kring sig själv och sitt liv är första steget till förändring. Men sen ibland så händer det att det stannar vid medvetenhet. Som om det skulle räcka så. Då kan ett uttryck som jag möter ibland låta så här, " då har jag åtminstone koll på mig själv".

Vem är du?

03.08.2018

Tänk vad viktigt det är att förstå att alla de känslor som finns i din kropp inte är något bestående fenomen. Att när du tillåter dig att känna ALLA känslor som sorg, ilska, frustration, bitterhet, ensamhet, nedstämdhet, osv så kan känslorna släppa taget och förändras till något nytt, en ny form kan växa fram. Du växer och pusselbitarna läggs...

Det finns SÅ mycket tankar och känslor som är knutna till olika situationer och händelser i vårt liv. Jag skulle vilja beskriva det som att varje händelse i mitt liv som har skapat någon form av sår inom mig, ett behov av läkning, är en egen bur. I denna bur har händelsen låsts in tillsammans med en mängd tankar och...

Saknad...

23.07.2018

Saknar dig pappa. Den här gångna helgen har det handlat mycket om känslor av sorg, saknad och en känsla av förlust. Saknaden efter pappa är oerhört stark och kraftfull och den kommer fram i omgångar, som vågor som drar med sig tårar som rinner eller rent av forsar ner på mina kinder. Mitt hjärta värker. Det är nu i dagarna...

Naturen är ett fantastiskt konstverk. Jag bara älskar att strosa runt i en vacker natur. Att vara medveten om hur det faktiskt känns i kroppen och själen av att vistas i SÅ underbara energier. Det finns en fantastiskt helande energi som alla kan ta del av. Att ta hjälp av naturen när som helst som du kan behöva är en...

"Kärleken säger: du kommer lyckas med allt du företar dig
Misslyckande existerar inte , enbart lärdom och växande. Med detta i åtanke så är det bara att fortsätta på din väg, för du kommer aldrig att misslyckas. Du går alltid framåt." ur kärlekens språk Solöga 💞

Att stanna upp en stund för att se mig själv i ögonen när jag går förbi spegeln. Jag väljer att titta mig djupt in i det ena ögat, bortom utseende och yta. Då händer det något inom mig, och det är som att lyssna från det verkliga djupet och samtidigt vara väldigt närvarande med upplevelsen inom mig, vad som vill...

Jag är jag

05.07.2018

Jag är SÅ tacksam att jag får möjligheten att dela med mig av mig själv och min energi till de människor som jag möter i mitt jobb som kommer till mig för att få hjälp och vägledning. Den erfarenheten jag har av livet, den kunskap och visdom som jag bär på min insida som vill lysa upp din väg.

I love my life

05.07.2018

I love my life 💗
I am powerful
I am beautiful
I am free
I love my life
I am wonderful
I am magical
I am me
I love my life