blogg

 Jag skriver från min Medvetenhet,  Intuition och Närvaro

Hur kan du bli ännu mer kärleksfull mot dig själv och världen? Tavlan designad av mig som förgyller mitt behandlingsrum.
Miracles and love! 💖

Jag och Peter har firat nyår på Mundekulla inför 2019 som för mig är ett år att sprida ljus och kärlek i världen.💖
Och Peter Elmberg som är en del i grundandet i mundekulla blev också inspiration för mig. Han sprider SÅ mycket ljus och kärlek med att dela med sig utav den han Är och med...

Många gånger i mitt tidigare liv har jag gjort saker bara för att jag gjort det, utan att ens fundera över varför och vad det egentligen betyder och vad det gör med och för mig. Kanske att jag gjort det för att jag alltid har gjort på ett visst sätt, eller för att "min verklighet" skapat det åt mig.

Ibland behöver man verkligen stanna upp i livet för att förstå vad som verkligen betyder något.
Jag har under nyårshelgen varit på mundekulla nyårsretreat och mött fantastiska människor som jag kunnat spegla mig i, som inneburit för mig att jag har landat på en ny plats inom mig. Det har väckt många känslor inom mig till liv....

Ordet stress

07.12.2018

Vi är inne i en tid som kan ge upphov till en hel del stress. Upplevd på olika sett utifrån många krav som vi skapat för oss själva, egna och andras förväntningar, många bollar i luften samtidigt som ska (måste) klaras av eller vad det nu kan vara för dig.

Inre frön 

14.11.2018

Ibland händer det att vi är på en plats i livet där vi inte vill vara. Det kan handla om att vilja byta jobb, vilja flytta, eller något annat som man behöver förhålla sig till under tiden som man skapar nya förutsättningar för nya situationer och nya val i livet för att förändra sin situation.
På något märkligt...

Tänk hur allt för vanligt det är att vi gör motstånd och själva skapar ett inre lidande och en konflikt med oss själva, när vi inte vill se hur verkligheten faktiskt ser ut just nu. Det brukar ofta innebära att vi har tankar om att det borde vara på något annat sätt än så som det verkligen är. Så tänk...

Att vara högkänslig (högmedveten) har för mig inneburit i mitt liv att jag har känt mig "fel" "konstig" eller "onormal". Det är också något som lätt skapat oro och ångest.
Jag har hela tiden upplevt det svårt att behöva anpassa mig till någon norm som någon gjort till "normal". Men för mig har det aldrig funnits något...

Själens röst

02.10.2018

Att följa mitt hjärta och min inre längtan är inte alltid bara en rak väg utan att känna oro, rädsla, hur ska det gå? Men det som verkligen betyder något i mitt liv och för mig är starkare än någon annan känsla inom mig som innebär att ingenting nu kan stoppa mig. Min inre själs viskning har blivit så mycket...

Riktning

02.10.2018

Jag kommer om en vecka börja en terapeutisk yoga- lärarutbildning för högkänsliga, som jag kommer komplettera till den coachning jag idag erbjuder.
Jag kommer börja hålla i grupper här i vår fantastiska lokal på svensk kroppsterapi i olika former, det kommer innebära coachning med mitt unika uttryck. Mitt uttryck av yoga där jag låter intuitionen...