Släppa taget

10.09.2018

En stunds reflektion vid ån inne i centrala Eskilstuna. Jag riktar min kärlek inåt till mitt hjärta💖 Att som barn ha fått höra mycket som upplevts smärtsamt, och att som barn ha fått sett saker som varit för smärtsamt har gjort att min balans mellan att göra och att vara har varit i väldig obalans i mitt liv. Jag har pressat mig själv och min kropp alldeles för långt. Jag kunde inte ta hand om det som barn, jag visste inte hur jag skulle göra, vem skulle kunna tala om för mig hur jag skulle kunna hantera den smärta som jag kan känna i mitt hjärta.
Jag trodde att jag hade lärt känna mig själv så mycket att jag hade koll på hur och vad som får människor att gå in i väggen. Jag som är SÅ högkänslig och medveten borde ha förstått.... Så hade jag pratat med mig själv tidigare, jag har slagit på mig själv i min inre dialog med mig. Nu står jag här och riktar kärlek till min "lilla Malin " och kan just idag ge tröst, kärlek, förståelse och hjälpa mitt lilla JAG att få släppa taget om det som hon inte har något ansvar för och inte längre behöver bära inlåst inom sig längre. Det är över nu,, lilla Malin kan känna sig trygg nu. Hon är älskad och sedd som aldrig förr, och jag är SÅ tacksam för att vara den jag är med hela mig.
Att hela tiden jaga kunskap om något utanför mig själv har lett till att jag återigen behövt stanna upp för att finna en NY balans i mitt liv mellan att använda den oerhört kraftfulla, starka energin och viljan som jag bär inom mig med också ljuset och kärleken som kan ge mig en inre upplevelse av kraft och lätthet i livet på samma gång. Det är inte antingen eller som gäller längre.... Och jag lovar.... Att det är inte hållbart för kropp och själ. Jag har behövt genom mitt liv uppleva livet på egen hand för att lära mig. Idag vet jag mer om mig själv och har större förståelse och medvetenhet om vad kroppen behöver. Och jag är inte längre ensam. Det är med varsamhet jag nu går framåt i livet.
All kärlek till Er!