Släpp dig själv fri

31.07.2018

Det finns SÅ mycket tankar och känslor som är knutna till olika situationer och händelser i vårt liv. Jag skulle vilja beskriva det som att varje händelse i mitt liv som har skapat någon form av sår inom mig, ett behov av läkning, är en egen bur. I denna bur har händelsen låsts in tillsammans med en mängd tankar och känslor som skapats vid just det tillfälle som jag då varit med om och upplevt med hela mig. När jag sen fått hjälp med att sätta ord på tankarna och uttrycka känslorna kring händelsen, och också känna var i kroppen som det också känns, samtidigt som jag pratar och sätter ord på händelsen, så är det som om det finns en osynlig inre tråd som leder mig längst tråden till buren. Det gör mig fri från den fångenskap och de känslor och tankar som funnits inlåsta i buren. Som faktiskt funnits där och påverkat min vardag  tills att jag fått tillgång till min nyckel och mitt verktyg för att låsa upp dörren och släppa mig fri. Buren som jag uttrycker det som kan också kallas en blockering som gjort att något inom mig stoppat upp mitt inre flöde. Kan vara något som jag inte riktigt tidigare kunnat ta hand om eller inte velat se. Det som är vanligt bland oss människor är också att vi uttrycker oss som om vi vill " få bort" något som inte känns bra, och då kan en blockering uppstå och det blir inlåst i en bur som vi lägger ner i oss själva på något bra ställe där vi kanske slipper veta av det för tillfället. Vi gömmer det för oss själva så vi inte kan leta upp känslorna och det som känns som ett skavsår i bakgrunden. Men hur det än är och vad du än tror så finns det kvar och det påverkar dig på ett eller annat sätt tills du är redo att känna det igen och läka.  Det är du som vet hur det känns för dig i din kropp och själ.

Jag kan berätta att jag har varit väldigt rädd genom mitt liv för att bli allvarligt sjuk. Det har följt mig genom många år sedan jag var barn. Jag har haft alla sjukdomar man kunde ha när jag var liten, i alla fall var det så i mina tankar och känslor då. Jag  har också haft många katastroftankar som "tänk om.....". Det har skapat mycket oro. Har många gånger tänkt det värsta i första hand, än att tänka att det kommer gå bra. 

Jag har egen handledning för mitt yrke där jag ständigt utvecklas och får en dos terapi samtidigt. Där fick jag möjlighet att få hjälp med att gå tillbaka till min händelse och den bur som påverkat mig OERHÖRT mycket, och släppa ut allt...…Vilken befrielse att se och känna inom mig hur allt bara löses upp, och hur tydligt det blev för mig att dessa katastroftankar skapats utifrån en enda händelse. 

Jag finns för dig! Jag tar emot dig med öppet hjärta.

Varmt välkommen till mig!

Med kärlek, Malin