Nyårsretreat Mundekulla

03.01.2019

Ibland behöver man verkligen stanna upp i livet för att förstå vad som verkligen betyder något.
Jag har under nyårshelgen varit på mundekulla nyårsretreat och mött fantastiska människor som jag kunnat spegla mig i, som inneburit för mig att jag har landat på en ny plats inom mig. Det har väckt många känslor inom mig till liv. Jag har aldrig tidigare upplevt detta som jag upplevde dessa dagar. Jag har på något sätt under väldigt lång tid av mitt liv funderar kring vad som är ett mirakel, och hur det upplevs och känns, och haft en förväntan kring det. Jag har fram tills detta årsskifte inte sett skogen för att träden stått i vägen. Jag har skymt min egna utsikt. Att få släppa taget på ett medvetet sätt om det som inte längre är hjälpande, för att öppna upp för nytt år och gå in genom 2019 års portal omringad med blomster och kärlek och nya ögon.
Jag har tillbringat ett dygn i tystnad och varit bara i mitt egna utrymme och omfamnat mig själv på riktigt. Efter det så har en ny värld öppnat sig i det yttre.
Det är för mig ett mirakel att få stanna och gå inåt i mig för att faktiskt uttrycka alla mirakel som faktiskt inträffats i mitt liv. Hur JAG ÄR SKAPAREN av mitt egna liv, och att universum inte vill något ännat än att GE MIG det BÄSTA. Det handlar om att göra mig tillgänglig att TA EMOT. Hur jag kan se att jag verkligen får det jag längtar efter och sänder ut från mitt inre.
En tacksamhet håller på att landa inom mig, och jag tänker att tacksamheten hjälper mig att ta emot ännu mer att vara tacksam för. Så tänk stort och tillåt dig att leka med dina tankar om hur du verkligen önskar leva ditt liv, och att du är VÄRD ALLT. Stanna upp och blicka inåt inom dig och upplev vilken plats inom dig du då landar, och lyssna till musiken inom dig.

Med kärlek
Malin 💖