En blomma slår ut

28.08.2018

Du behöver inte vänta på att du ska gå in i "väggen" och uppleva psykisk ohälsa för att det ska vara okej att ändra riktning i livet. Du behöver inte vänta på att det ska vara okej att ta hand om dig och dina behov. 

Förstå att du har lärt dig olika sanningar genom ditt liv om vad som är rätt eller fel eller att "samhället" har bestämt åt dig hur du ska uppföra dig, hur du ska vara och en stämpel om att man är okej om man är på ett visst sätt, om man följer mallen och ramarna. Det har aldrig varit något för mig. Jag har aldrig lyckats passa in i dessa givna mallar. Jag har känt mig annorlunda och upplevt att jag har haft svårt att bli förstådd och känna mig förstådd. Jag hade inte då ett inre språk som någon förstod när jag pratade. Jag hade SÅ mycket känslor och kände SÅ mycket av min omgivning och av mig i min kropp och kunde då inte uttrycka mig och mina behov. Det stängdes in. Vem är inte annorlunda? Alla är vi unika på vårt alldeles egna vis, och alla har vi gåvor utifrån just de individer som var och en är. Vad är det som gör att jag ofta hör människor säga om andra människor att " han eller hon är så speciell ". Det är helt naturligt och helt som det ska. Du är ämnad för att ta reda på vad som får ditt hjärta att känna inre genuin lycka och glädje som är bestående och som inte sviker.

Jag sa upp mig från mitt bankjobb som placeringsspecialist. Jag hade status, hög lön. Det betydde ingenting för mig. Jag längtade efter att ha ett jobb som inte känns som ett jobb, och få dela det med en livspartner och verkligen leva min dröm. Jag ville börja UPPLEVA livet i och med min kropp. Att endast uppleva livet i huvet ger inget bestående välmående. 

Jag litade på processen och hoppade vidare...….jag visste någonstans att om jag följer mitt hjärtas och min själs längtan så kommer jag få alla mina behov tillgodosedda. Då är även pengar inkluderade, att jag har de pengar jag behöver för det som är viktigt för mig. För mig har det alltid funnits något som är mycket större inom mig som jag kunnat lita till. Inte utan att jag känt massvis av oro och rädsla och tvekan på vem jag är och om jag överhuvudtaget haft en plats på den här jorden, så har min inre låga och kraft funnits för mig att våga övervinna mina egna rädslor för att få uppleva mer av mig, och börja leva mitt liv istället för att leva i överlevnad.  Nu är det min tid och det är din tid att även låta ditt inre få vara med. Uppgradera ditt inre till den tid vi lever i, en tid där det är dags att börja vända sig till sitt inre för att inte behöva hamna i psykisk ohälsa av alla dess slag. Låt din blomma få slå ut...……..

Jag kan vara en del av näringen till din blomma.

Välkommen till mig!

Med kärlek Malin.

https://www.malinochpeter.se/malin-coaching-eskilstuna/